maanantai 17. maaliskuuta 2014

matkan varrelta #5

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla  photo cd292e45-235a-47a9-a4ee-f198ab0e77c9.jpg  photo blogruoka15-1.jpg

Viime viikolla oli kesä. Nyt on lumimyrskyjä ja loskaa. Oli kiva käydä kotona. Vielä kivempi olis ollut käydä kotona terveenä, mut oli se sairaanakin ihan okei.

Tässä on muutamia snapshotteja viime viikolta, kun aurinko paistoi ja vietin mun päivät aika lailla siitä +15 asteesta nauttien. Me jopa potkulautailtiin jo tyttöjen kans tarhaan ja koristeltiin koivunoksia vähän tollaseen pääsiäistyyliin keittiönpöytää piristämään:-).

Tokavika on Arlandan aamuaurinko joskus sillon linnunlaulun aikaan kun sinne perjantaina selvitin itseni.

Viikonloppuna näin kaikkia kivoja tyyppejä ja tehtiin pizzaa pizzakivellä ja ranskalaista sipulikeittoa ja creme bruleeta ja söin myös homejuustoa ja pappagallon jogurttijätskiä ja karjalanpiirakoita ja kouvolan lakuja. Ja sunnuntaina käytiin tietty porukalla nauttimassa Cafe talon brunssilla.

Eilen illalla lentelin takaisin Ruotsinmaalle ja palasin takaisin toiseen elämään. Ne tuntuu hassun irrallisilta toisistaan. Tänään hain iltapäivällä tytöt dagiksesta (aamulla sain vähän nukkua) ja voi kun ne oli niin söpöjä ja juoksi kädet levällään syliin. Toin molemmille tuliaisiks oman my little pony yllätysmunan, koska se on aika hittisarja meillä tällä hetkellä. Niin hitti, että tiesin yllätysmunien kyljessä olevien heppojen nimet ihan suoralta kädeltä. Rainbow Dash ja Pinkie Pie. Joo. Muut sai pusuja. Niitä Brunbergin, ei mun.

Huomenna ehkä vois jaksaa tehdä jotain. Tai sitten ei.
Elina

/ Last week it was almost summer and now we're back to blizzards. It was nice to visit Finland and would've been even nicer if I was healthy. But it was okay with a running nose too.
The pictures are mostly some snapshots from last week, while I was still enjoying the sun. Also, we did some feather-decorations with the little girls!

They were so cute today, when I went to get them from kindergarten, so enthusiastic and exited to see me again:-). It's a good way to start a new week. /

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti