tiistai 4. helmikuuta 2014

harmaa maisema muutoin ei

 photo DSC_03382.jpg  photo blogruoka3.jpg  photo blogruoka2.jpg

Kolme kertaa ateria ja yks kertaa mä. Hedelmäsalaattia, vähän erilaista caesarsalaattia ja lettuja nam nam nam. Viikonloppuna lounaaksi pannkakar eli lettui todennäköisesti noin kuudetta kertaa tässä mun täällä olon aikana:-).

Ei sen kummempii kun et viikonloppu tuli ja meni taas. Kävin vähän tutustumassa Tukholman yöelämään ja vähän kahvittelemassa ja muuta mukavaa.

Lauantaina alko melodifestivalen (eli se esikarsinta euroviisuehdokkaasta) ja on nää ruotsalaiset kyllä söpöjä. Ensin sitä odotettiin koko viikko ja sit perhe istu rivissä sohvalla ja paperilapulle tehtiin oma arvostelu siitä kenelle lähetetään tekstariääni. Neljännen kappaleen jälkeen jouduin ikävä kyllä lähtemään viinilasilliselle yhden ranskalaisen tytön kanssa.. Mut onneks sitä tulee lisää ens lauantaina niinku Pixie innoissaan totes!
Ranskalainen tyttö oli kovin hämmentynyt kun baarin listassa luki vaan että lasillinen valkoviiniä, lasillinen punaviiniä. Ilmeisesti kaipasi jotain vaihtoehtoja että mitä laatua.

Tänään vein tytöt uimakouluun, koska Kandacella oli jotain menoja. Retki meni yllättävänkin mallikkaasti, koska bussilla meneminen oli niin extremeä ja uiminen on kivaa. Mustakin oli ihan mukavaa istua ja lukea kirjaa altaanreunalla.

Elina

ps. Luen mielenkiintoista kirjaa tällä hetkellä.
ps2. En oo vielä ehtinyt kuunnella smg:n uutta albumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti