maanantai 20. tammikuuta 2014

taivas ja oranssit

 photo 1339b191-a0f5-4a76-84f9-aac144dc7e1b.jpg  photo dc311a3a-0d80-423e-b5f8-4416fb48aff7.jpg

Viikonloppu oli mukava. Kävin tuulettumassakin. Kolme kertaa.
Lauantaina mentiin Felixin ja Pixien ja Lilithin kanssa pulkkamäkeen (tää ei ollut yksikään tuuletuksista). Sit syötiin pizzaa ja menin käymään kaupoilla yhden toisen aupairin kanssa ja sit syötiin tortilloita ja sit menin yksiin illanistujaisiinn joissa oli monta toista aupairia. Ja yks opiskelija.

Mä ostin punaisen villapaidan. Oon myös löytänyt Tukholmasta aika monta kivaa kauppaa. Erityisesti sisustuskauppoja, joissa on kivoja lamppuja ja astioita.

Sunnuntaina kävin Östermalmilla kahvittelemassa. Kahvilassa oli isoja korvapuusteja ja kuulemma ruotsalaisia julkkiksia mut ei tiedetty keitä ne on.

Luin ton oranssin kirjan supernaiivi, kuvassa on muita oransseja juttuja, joita oli mun huoneessa. Se oli tosi hyvä ja siinä oli vähän jotain ajatuksia mitä munkin päässä on joskus viime aikoina ollut. Se oli oikeesti tosi lyhyt ja helppo, mut viihdyttävä ja kiva. Jos tykkää lukea kirjoja, kannattaa ehkä lukea se:-).

Tänään vein pikkutytöt tarhaan (aika onnistuneesti!) ja kävin salilla ja tein lasagnea ja aloitin uuden kirjan!

h y v ä ä   m a a n a n t a i t a   t y y p i t

Elina
ps. olin niin onnellinen kun selvitin tieni kotiin lauanataiyönä.
ps2. toi isä toi mulle eilen kaupasta  valion maitoa.

2 kommenttia:

  1. Mäki kävin tänää puntil! Siel oli niin täyttä et jouduin odottaa et kaappi vapautu. Kelaa. Kuulostaa muksalt sun elämä siel!

    VastaaPoista
  2. sickkk mitä fitnesspanostajii ollaankaa, voitais alkaa pitää sellast #healthy#life blogii…. aika pitkään kaikkien uvlupaukset pitäny !

    VastaaPoista