tiistai 28. tammikuuta 2014

det är för mörkt

 photo 7f75ded7-ad18-40c3-92c3-73b7e9e82780.jpg  photo 2014-01-28.jpg
yllä tytöt leikkii kivaa heppaleikkiä ja juoksi ympäri tarhaa kun piti lähteä kotiin. nautin. tai sitten en.

Viikonloppuna ehti kaikennäköstä. Vähän käydä viinilasillisella (eli kahdella), viettää mustatorvisieni-sahrami-vuohenjuusto-risottoiltaa naapureiden kanssa (eli hyvää), ulkoilla ihan vaan kahdestaan Pixien kanssa (eli Lilith sai jäätävän melt-downin talvihaalarin pukemisesta), leffastaa annos Leonardo Dicapriota ja horoja (eli The wolf of wallstreet) ja skypetellä kotiin!

Tänään vietin kokopäivän sisätiloissa pyykinpesukoneen kanssa vastapainoksi eilisen aktiivisuuteen; tytöt dagikseen - salille - lounastamaan keskustaan - tytöt kotiin - ruoka - barbieleikkejä. Poistuin talosta vaan lähikauppaan ja aiettä, mikä mahtaa olla korppujauho ruotsiksi? Ströbröd, selkis kauniin mutta ah niin sujuvan selityksen leivonnasta ja leivästä ja vuoista ja tarttumisesta (ruotsiksi), jälkeen, ei tiennyt myyjäpoika et mikä on breadcrumb. Olivat piilottaneet sen sinne ylähyllylle.

Päivälliseks tein lihapullia. Ja sit meiltä katkes sähköt puolekstoista tunniks. Onneks oli kynttilöitä.

Elina

ps. Sielt se heppa tulee! Hikeä ja tuskaa. Perheen äiskä manas ettei se enää ikinä osta palapelejä ja tääki tullaan liimaamaan kasaan sitkun se valmistuu.

2 kommenttia:

  1. Varoituksen sana! Aamulla käytiin tällainen keskustelu:
    Vilja: Missä avaruusoliot asuu?
    Lumi: Ruotsissa! (tai siis "luotsissa")
    You never know...

    VastaaPoista
  2. Hahhah mun pitääkin olla sit varuillaan !

    VastaaPoista