maanantai 30. kesäkuuta 2014

teenage dream

 photo blogruoka49.jpg  photo blogruoka48.jpg
uus synttärilahjahuivi ja mun ostama pinkki takki! / birthday-present scarf and the pink jacket!

Niin hyvä viikonloppu takana. Lauantaiaamuna sain herätä siihen, että mulle tuotiin aamupalaa ja lahjoja sänkyyn! Kaikki oli niin ihania ja Joel oli tehnyt parmesantomaattimunakkaan ja Kandace hedelmäsalaattia ja Pixie ja Lilith tietysti kovin innoissaan ja sitä mieltä, että mun pitäis sivuuttaa ruoka ja keskittyä olennaiseen. Eli paketteihin.

Pitkän ja rauhallisen aamupalan jälkeen, mun aikataulu oli pahasti pielessä ja leivoin noin seitsemässä minuutissa mun synttärikakun. Sit kiirehdin Trädgårdenin kirpparille Kiran kanssa, mut se ei haitannut, koska löysin sieltä niin kivoja juttuja. Esimerkiksi takin. Se on pinkki.

Sit me käytiin keskustassa tapaamassa serkkupoikaa ja sen aveccia ja kerättiin muutama toveri mukaan syömään sitä seitsemän minuutin suklaakakkua kera sitruunakermavaahdon ja marjojen. Illalla käytiin syömässä ja jatkettiin Marie Laveauhun ja Victoriasiin. Aamulla huomasin, että oon tullut vanhaksi!

Viis mistään lepopäivistä, sillä Maija oli käymässä Tukholmassa. Nukuin 15 minuutin virkistävät päikkärit ja kävin suihkussa ja menin tapaamaan sitä keskustaan. Mun tarkoituksena oli vain käydä moikkaamassa sitä pari tuntia, mut päädyinkin Lappikseen laittamaan lohikeittoa sen dormi-kavereille. Puol kahdentoista maissa totesin, että mun pinna voi olla vähän kireällä aamulla tyttöjen kanssa. Onneks ne molemmat oli kovin ihania tänään:-).

Mun synttäri-ilta oli myös loistava päätös kaikelle, sillä tänään täältä lähti yks jos toinenkin ensin matkailemaan ympäri Skandinaviaa ja sitten kotiin kuka mihinkin.
Varasin viime viikon puolella myös mun lennon takaisin kotimaahan. Kovin outoa, et enää 16 päivää Tukholmaa! Tää kaupunki on ihana.

/ It was such a nice weekend. On Saturday morning I got to wake up for breakfast and presents in bed! Everybody was so cute, Joel had made me an omelet with parmesan and tomato, Kandace some fruit salad and Pixie and Lilith were of course so overly excited and thought that I should skip the food and focus on the important stuff. Like the presents.

After long and good breakfast I had no time to bake as I had planned, so I ended up doing a chocolate cake in about 7 minutes and then ran for Flea market with Kira. It didn't matter since I found such nice things from there. Like a jacket. It's pink.

Then we went into centrum to meet up with my cousin and his avec and afterwards to my house to eat the birthday cake. Then we went for some dinner and continued to Marie Laveau and Victorias. In the morning I knew that I am old.

Anyway, rest days are overrated, so I had only 15 minute nap and a shower and I was off again to meet Maija, who was visiting Stockholm. My plan was to be only few hours, but ended up going to her dorm in Lappis and cooking fish-soup for some Singaporean and Brazilian and Spanish students. Around eleven-thirty I decided I'm probably anyway going to kill the girls in the morning, so maybe it would be my time to go home. Luckily they were both sweet as angels this morning:-).

My birthday-celebration was also a great way to say goodbye to everybody who was leaving today for different directions. Last week I finally booked my flight back too. Only 16 days left in Stockholm, so weird. I love this city. /

Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti