maanantai 16. maaliskuuta 2015

niin kuin vain elävät voi

 photo Blogs3.jpg  photo Blogs.jpg  photo blogs1.jpg  photo Blogs4.jpg  photo Blogs2.jpg sattumanvaraisesti valikoituneita otoksia

Kaikenlaista tapahtui ja vähän reilua kuukautta myöhemmin ollaan tässä. Maaliskuun puolessa välissä.
Kävin suomessa ja hukkasin pipon (se löytyi).
Tulin takaisin Tukholmaan ja hukkasin korttikoteloni (hyvästi 2 x pankkikortti, id-kortti sekä julkisen liikenteen kortti), toinen korttini on todennäköisesti vieläkin jossain päin Tornion Nordean konttoria sillä he katsoivat sen olevan sopivin paikka minulle kortin noutoon.
Seuraavana maanantaina luulin että mun tietokone on hajonnut, juuri sopivasti kun olisi pitänyt tehdä kotitentti sillä. Onneksi vika oli laturissa.
Kännykkäni hajosi ja käytin sen korjaajalla.
Sain kuumetaudin sillä sekunnilla kun ystäväni oli saksasta asti saapunut Tukholmanvierailulle.
Lopulta mitä nyt vähän liukastuin portaissa matkalla viimeiseen metroon ja tadaa: sain suorittaa ensimmäisen vierailun Danderydin sairaalaan juuri ehdittyäni varata pääsiäisloman Ylläkselle hiihtämään. Nilkkani ei ollut poikki, mutta nivelside hyvin huonostivoiva.

Aloin jo odotella kohtaloni sinetöivää salamaniskua, mutta sentään selvisin hengissä perjantain epäonnenpäivästä ja aurinkokin on tullut takaisin. Uskoni ihmiskuntaan ja elämään on edelleen hengissä ja hyvissä voimissa! En tiedä mitkä tähdet on olleet väärässä asennossa, mutta vastoinkäymisistä viis. Elämä on silti aika jees kun laittaa aurinkolasit päähän ja täytyy ottaa takki pois auringossa.

Viime aikoina oon muuttanut (kauemmas silja linesta, lähemmäs yliopistoa) ja nauttinut auringosta, avannut terassikauden, juhlinut synttäreitä viinin & patongin ja juustojen kera merenrannalla, varastanut naamarin, tehnyt kello kahdelta yöllä sushia, käynyt Game of thrones exhibitionissa vaikken oo vieläkään katsonut sarjaa, syönyt monta kertaa hyviä juttuja ja tehnyt vaikka mitä kivaa.
Vielä näitäkin aikaisemmin sain esimerkiksi Helsingistä perheenjäseniä kylään, kävin koulutovereiden kanssa kääntymässä tunnin Turun satamassa ja pidin ravintolapäiväravintolaa! Onneksi oltiin menestys, sillä kyseistä päivää edeltävänä perjantaina hävitin juuri pankkikorttini ja pienet käteisvarannot pelastivat henkeni.

Täällä kukat kukkii ja kirsikkapuut just nupuilla!

/ Loads of things happened, sun is shining! /

Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti